Mazăre de zăpadă și salată de vită

Mazăre de zăpadă și salată de vită
Mazăre de zăpadă și salată de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 2,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de flanc de vită, sucul de lămâie, pudra de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mazăre de zăpadă și salată de vită, Carne de vită cu mazăre de zăpadă, și Carne de vită cu mazăre de zăpadă.

Instrucțiuni

1
Friptură de 4-6 inch. de la căldură timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 CP. Se răcește complet. Feliați subțire carnea peste Bob; puneți într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ketchup-ul, uleiul, sucul de lămâie, zahărul brun și condimentele; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Se toarnă peste carne; sigilați punga și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați ciupercile, castanele de apă și ceapa. Se da la frigider timp de 8 ore sau peste noapte, rotind ocazional. Chiar înainte de servire, adăugați mazăre de zăpadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se servește pe salată; garnisiți cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Faire la Fete Cremant de Limoux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista