Mazăre și ceapă Simple
Mazăre simplă și ceapă ia în jur 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru $1.32 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Cremă de ceapă și mazăre, Mazăre și ceapă Alfredo, și Mazăre Și Ceapă De Perle sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie saut la foc mediu-mare. Când spuma de unt se retrage, adăugați ceapa tocată. Sautați ceapa timp de câteva minute până când încep să se rumenească.
Adăugați mazărea și bulionul și aduceți la fierbere. Gustați sare și adăugați dacă este necesar (este posibil să nu fie nevoie să adăugați sare dacă stocul dvs. este deja destul de sărat.)
Dacă doriți, adăugați un vârf de zahăr pentru a evidenția dulceața mazării deja dulci.
Reduceți, adăugați untul rămas și piperul negru: amestecați des mazărea și ceapa – doriți ca stocul să se reducă cu aproximativ jumătate fără a găti prea mult mazărea.
Când stocul s-a redus, opriți focul și adăugați untul rămas și puțin piper negru.
Dacă doriți, presărați niște mentă proaspătă feliată.