Matzo Apple Kugel
Matzo Apple Kugel este o rețetă evreiască care servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 167 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, mere granny smith, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 17%. Încercați Matzo, ciuperci și ceapă Kugel, Matzo Kugel Cu Mere, Caise Și Afine, și Apple Kugel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați matzos-urile sfărâmate într-un castron mediu și adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Lăsați să stea 2 minute, apoi scurgeți excesul de apă. Nu strângeți.
În castronul matzo, adăugați ouă, 1/4 cană zahăr, sare, suc de lămâie și sos de mere. Se amestecă pentru a combina.
Se amestecă merele și merisoarele uscate.
Întindeți amestecul uniform într-o caserolă de 2 litri.
Se amestecă restul de 1/4 cană de zahăr și scorțișoară; se presară deasupra.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când blatul este auriu, iar merele sunt moi.