Marocan Roșu Harissa Pui
Nevoie de un curs principal fără gluten? Puiul marocan Harissa roșu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,79 USD pe porție. O porție conține 692 calorii, 54g de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de basmati, o scorțișoară măcinată, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sandwich marocan de pui la grătar cu tapenadă de lămâie conservată și Mayo Harissa, Harissa chiftele marocane, și Miel condimentat marocan cu Harissa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii clopot și chile sub un pui de carne fierbinte până când pielea este înnegrită uniform.
Se pune într-un bol și se acoperă pentru a se răci pentru a se manipula. Ștergeți pielea carbonizată cu prosoape de hârtie și semănați ardeii. Rezervă pentru utilizare ulterioară.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul.
Presărați coapsele de pui cu sare și piper pe ambele părți.
Adăugați puiul în uleiul fierbinte și rumeniți pe ambele părți, 4 până la 5 minute.
Scoateți puiul pe o farfurie și reduceți puțin căldura.
Adăugați usturoiul, frunza de dafin, scorțișoara, ghimbirul, ceapa, ardeiul, chimenul și puțină sare și piper și gătiți să se înmoaie puțin, amestecând ocazional.
Adăugați un strop de oțet.
Așezați ardeii decojiți în vasul unui robot de bucătărie cu 1 cană din stoc și procesați până la piure.
Adăugați piureul în tigaie, subțire cu aproximativ 1/2 cană de apă și glisați puiul înapoi în tigaie. Reduceți căldura la foc mic și terminați de gătit puiul. Opriți focul și acoperiți până când serviți.
Pentru a servi, încălziți restul de 1 1/2 căni stoc (sau 1 cană stoc și 1/2 cană apă) și untul la fiert cu orezul. Aduceți la un balon, apoi reduceți căldura la minim și acoperiți. Fierbeți orezul aproximativ 15 minute. Opriți focul și lăsați să stea 5 până la 10 minute, apoi pufați cu furculița.
În boluri puțin adânci, topiți orezul cu puiul în sos picant, garnisiți cu scallions înainte de servire.
Obțineți lista de cumpărături a lui Rachael pentru rețetele acestui episod aici.