Marocan Roșu Harissa Pui

Marocan Roșu Harissa Pui
Nevoie de un curs principal fără gluten? Puiul marocan Harissa roșu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,79 USD pe porție. O porție conține 692 calorii, 54g de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de basmati, o scorțișoară măcinată, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sandwich marocan de pui la grătar cu tapenadă de lămâie conservată și Mayo Harissa, Harissa chiftele marocane, și Miel condimentat marocan cu Harissa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ardeii clopot și chile sub un pui de carne fierbinte până când pielea este înnegrită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Se pune într-un bol și se acoperă pentru a se răci pentru a se manipula. Ștergeți pielea carbonizată cu prosoape de hârtie și semănați ardeii. Rezervă pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Presărați coapsele de pui cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
5
Adăugați puiul în uleiul fierbinte și rumeniți pe ambele părți, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
6
Scoateți puiul pe o farfurie și reduceți puțin căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Adăugați usturoiul, frunza de dafin, scorțișoara, ghimbirul, ceapa, ardeiul, chimenul și puțină sare și piper și gătiți să se înmoaie puțin, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
8
Adăugați un strop de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Așezați ardeii decojiți în vasul unui robot de bucătărie cu 1 cană din stoc și procesați până la piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Adăugați piureul în tigaie, subțire cu aproximativ 1/2 cană de apă și glisați puiul înapoi în tigaie. Reduceți căldura la foc mic și terminați de gătit puiul. Opriți focul și acoperiți până când serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Pentru a servi, încălziți restul de 1 1/2 căni stoc (sau 1 cană stoc și 1/2 cană apă) și untul la fiert cu orezul. Aduceți la un balon, apoi reduceți căldura la minim și acoperiți. Fierbeți orezul aproximativ 15 minute. Opriți focul și lăsați să stea 5 până la 10 minute, apoi pufați cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
12
În boluri puțin adânci, topiți orezul cu puiul în sos picant, garnisiți cu scallions înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Obțineți lista de cumpărături a lui Rachael pentru rețetele acestui episod aici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista