Maple-Pecan Apple Crisp ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 237 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de suc de lămâie, zahăr brun, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Go Dairy Free. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Maple-Pecan Apple Crisp, Mai Sănătos Arțar-Pecan Apple Crisp, și Batoane crocante de mere caramelizate cu unt brun cu Streusel de Pecan + glazură de arțar Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați și ungeți ușor părțile laterale ale unui vas de copt 8 de 8 metri pătrați (eu folosesc sticlă). Nu este nevoie să ungeți fundul aici; doar păstrați toppingul să nu se lipească de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați nucile pecan în râșnița de condimente / cafea și pulsați-le de 4 sau 5 ori pentru a măcina grosier cu câteva bucăți rămase. Fac asta în două loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3
Așezați pecanele semi-măcinate, făina, zahărul brun, scorțișoara și sarea într-un castron mare și amestecați cu o furculiță pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați uleiul de cocos și siropul de arțar și amestecați cu o furculiță pentru a crea o masă grosieră, asigurându-vă că amestecați orice bucăți mari de ulei de cocos. Dacă amestecul este prea uscat, nu ezitați să adăugați până la 1 lingură de ulei de cocos suplimentar (pentru mai bogat) sau sirop de arțar (pentru mai dulce). Mi-a plăcut așa cum este though.As pentru fructe, așezați merele în tigaia pregătită și stropiți cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Cocos
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina (nu trebuie să rămână vizibil amidonul de porumb).Agitați puțin tigaia pentru a uniformiza fructele (acest lucru îl va împacheta puțin), apoi presărați uniform toppingul de crumble peste toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până când toppingul începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați crocantul să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
8
Se servește acoperit cu înghețată vegană de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite