Manioc Prăjit (Yuca Asada)
Manioca prăjită (Yucan Asada) este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 124 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de frunze de coriandru, yuca, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Manioc Prăjit (Yucan Asado), Pastel de Yuca con Carne (Cassavan și caserolă de vită), și Estofado de Cerdo y Yuca (tocană de porc și manioc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de aripioare de calibru o oală mare cu apă sărată gătiți yuca timp de 15 minute.
Scurgeți un set aside.In un castron mediu se amestecă uleiul de măsline, condimente, sare și piper.
Adăugați yuca la amestec, aruncând pentru a acoperi.Aranjați amestecul de yuca într-un singur strat într-un vas de copt acoperit cu spray de gătit și coaceți 30 până la 40 de minute sau până când yuca este fragedă și rumenită.Se amestecă sucul de lămâie, se presară sare și piper și se servește.