Manicotti coapte cu cârnați și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 781 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,39 USD pe porție. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul marinara, sarea kosher, smântâna grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Mezeluri Manicotti, Mezeluri Manicotti, și Manicotti cu cârnați picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 pe 2 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru sosul fonduta: într-o cratiță cu fund mediu greu, aduceți laptele și smântâna la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați Pecorino Romano și bateți până când brânza se topește și sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino Romano
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați busuiocul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați cârnații, șalotele, usturoiul, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gatiti pana cand mezelurile sunt fierte si legumele s-au inmuiat, 8-10 minute. Folosind o lingură de lemn, rupeți cârnații în bucăți de 1/2 inci. Creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Adăugați vinul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti pana cand vinul s-a evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați mazărea, ricotta și 1 cană de sos fonduta. Se condimentează cu restul de 1/2 linguriță de sare kosher și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
13
Se scurge și se lasă deoparte.
14
Întindeți jumătate din sosul marinara pe fundul vasului de copt pregătit. Folosind o lingură mică, umpleți cojile de manicotti cu umplutura de cârnați și aranjați într-un singur strat în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Manicotti
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(recomandat: Sos A1)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
15
Se toarnă sosul marinara rămas deasupra cojilor umpluți. Se toarna sosul fonduta ramas deasupra si se presara cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
(recomandat: Sos A1)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
16
Stropiți cu ulei de măsline și coaceți până se rumenesc și se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec