Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Mandarin Cream Delight. Această rețetă face 16 porții cu 384 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, amestec de budincă instant vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mandarin Orange Pui Delight, Plăcintă Cu Cremă De Portocale Mandarine, și Spumante Mandarin Orange Cream Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti crusta, combinați untul, 1/2 cană de zahăr și vanilia într-un castron mare. Bateți la viteza medie a unui mixer până când este ușor și pufos (aproximativ 2 minute). Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Adăugați făină și sare în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Puneți aluatul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit și străpungeți fundul aluatului cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor. Crusta rece pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Pentru a pregăti umplutura, scurgeți portocalele mandarine peste un castron mare, rezervând 1/2 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Combinați sucul, 1/4 cană de zahăr, smântâna și amestecul de budincă într-un castron mare. Se amestecă segmentele portocalii. Se amestecă amestecul de portocale peste crustă, răspândindu-se uniform. Se acoperă cu topping biciuit. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Biciuit Topping
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat