Malasadas Dois
Malasadas Dois ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 48 de porții cu 259 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 151 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Se dizolvă 1 linguriță de zahăr în apă caldă.
Presărați drojdia deasupra și lăsați să stea aproximativ 5 minute pentru a se dizolva.
Într-un castron mare, bateți ouăle și 1 cană de zahăr până când zahărul s-a dizolvat complet. Se amestecă sarea și făina.
Se amestecă amestecul de drojdie, laptele și untul topit. O lingură de lemn funcționează bine pentru asta. Acoperiți și așezați într-un loc cald pentru a crește până se dublează.
Odată ce aluatul s - a dublat, dați cu pumnul și frământați puțin-mult dacă doriți. Aluatul trebuie să fie elastic. Acoperiți și lăsați să se ridice din nou. Dacă doriți, puteți pune la frigider peste noapte. Bunica mea o lăsa să crească peste noapte, iar a ei era uimitoare. Când aluatul s-a dublat, este gata de utilizare.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie mare adâncă la 350 de grade F (175 de grade C). Puneți un vas mic cu apă în lateral pentru a vă uda ușor mâinile înainte de a atinge aluatul. Acest lucru îl va ajuta să nu se lipească. Udați-vă doar puțin mâinile, excesul de apă care picură în uleiul fierbinte este foarte periculos.
Cu mâinile ușor umede, adunați o minge mică de aluat de dimensiunea unei mingi de golf. Întindeți aluatul puțin în timp ce vă întoarceți până când aveți un disc de aproximativ 4 inci lățime. Dacă greșești, aruncă-l înapoi cu celălalt aluat și începe de la capăt. Găurile mici sunt în regulă.
Așezați cu grijă aluatul întins în uleiul fierbinte. Gogoșile ar trebui să se umfle puțin când lovesc uleiul. Gatiti aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se fac când sunt maro auriu.
Scoateți din ulei folosind o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie. Se acoperă cu zahăr alb cât este încă fierbinte.