Magie în mijlocul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Magic in the Middles. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 167 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 26. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr granulat, făină, cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Magie în mijlocul, Medii Magice De Casă, și Magic Unt De Arahide Middles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Bateți împreună primele 4 ingrediente într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Într-un castron separat, bateți împreună zaharurile granulate și brune, untul și 1/4 cană de unt de arahide până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați vanilie și ou, bătând pentru a combina. Se amestecă ingredientele uscate, amestecând bine. Puneți aluatul deoparte.
Se amestecă împreună restul de 3/4 cană de unt de arahide și zahăr pudră până se omogenizează. Cu mâinile făinoase, rotiți amestecul în bile de 26 (1 inch).
Rupeți aproximativ 1 lingură de aluat pentru biscuiți; faceți o indentare în centru cu degetul mare și apăsați 1 bilă de unt de arahide în indentare. Înfășurați aluatul în sus și peste umplutură, apăsând pentru a sigila; rulați cookie-ul pentru a-l netezi. Repetați pentru fiecare cookie.
Înmuiați partea superioară a fiecărui cookie în zahăr granulat și așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foi de copt ușor unse. Folosiți fundul uns al paharului de băut pentru a aplatiza fiecare prăjitură la aproximativ 1/2 inch grosime.
Coaceți prăjiturile la 375 timp de 7 până la 9 minute sau până când sunt setate.
Lăsați să se răcească pe grătar.