Madeleine Cu Ciocolată
Ciocolata Chip Madeleines este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 24. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, ouă de crescătorie, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Madeleine De Ciocolată, Madeleine Cu Ciocolată, și Madeleine Cu Portocale De Ciocolată.
Instrucțiuni
Topiți untul și mierea într—o cratiță mică și fierbeți până la sirop-aproximativ 8 minute.
Se toarnă într-un castron și se lasă deoparte să se răcească. Nu vă faceți griji dacă amestecul se desparte ușor.
Folosind un suport electric sau un mixer de mână, bateți ouăle și zahărul împreună timp de aproximativ 8 minute sau până când amestecul s-a triplat în volum.
Îndoiți făina apoi amestecul de unt și lăsați până la rece. Se amestecă ciocolata tocată în amestecul de tort. Se odihnește în frigider pentru câteva ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. F. Unt și făină matrițele madeleine. Puneți o linguriță de amestec în fiecare matriță și coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când este ferm la atingere și se rumenesc.
Cel mai bine servit cald.
De la Green & Black organic Ultimate Chocolate Recipes: noua colecție editată de Micah Carr-Hill. Text 2010 de Cadbury Holdings Limited; fotografii drepturi de autor 2010 de Jenny Zarins. Publicat în 2010 de Kyle Books, o amprentă a Kyle Cathie Ltd.