Macaroanele vegane și supa" brânză " ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 234 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Un amestec de ulei de măsline, paste, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane vegane și brânză, și Macaroane vegane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez peste mediu-scăzut, combinați margarina sau uleiul, ceapa și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb Perlat
2
Se sotează până când ceapa și țelina sunt aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați fasolea, apa, cubul de bouillon, condimentul fără sare, pudra de muștar și mărarul. Se aduce la foc mic, apoi se acoperă și se reduce focul la foc mic timp de 20 de minute.Între timp, aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Bouillon Cube
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
5
Se scurge și se lasă deoparte.Când supa a fiert la foc mic, amestecați laptele de orez și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Se încălzește, amestecând continuu, până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Transferați supa, în loturi, dacă este necesar, într-un blender. Puree până la foarte neted.Întoarceți supa în oală. Dacă se dorește, supa poate fi diluată cu lapte suplimentar de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Orez
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați mazărea și pastele fierte, apoi continuați să gătiți la foc foarte mic până când este fierbinte. Se condimentează cu sare și piper.