Macaroanele cu zăpadă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă fără gluten servește 36 și costă 24 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 138 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână migdale, sare, albușuri și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 10%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: prăjituri de copac cu zăpadă, plăcintă cu ciocolată cu zăpadă și prăjituri cu lămâie cu zăpadă.
Instrucțiuni
1
Pregătiți prăjiturile: preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt. Bateți ușor albușurile spumă într-un castron mediu până devin spumos, apoi adăugați zahărul granulat, migdalele, vanilia și sarea. Îndoiți nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cristale De Zahar Grosier, Pentru Decor
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De Inimă
Rulou Cu Fructe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți linguri de aluat la 1 inch una de cealaltă pe foile de copt pregătite. Umeziți-vă mâinile și formați movile înalte ascuțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți până când marginile sunt aurii și macaroanele arată uscate, 16 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să se răcească 10 minute pe foile de copt, apoi transferați pe un gratar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1
Puneți ciocolata, siropul de porumb, untul și 3 linguri de apă fierbinte într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde până se topește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Înmuiați vârful fiecărui macaroon la jumătate în glazură, apoi puneți-l pe o foaie de copt curată, tapetată cu hârtie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
4
Se presară cu zahăr gros, apoi se dă la frigider până se întărește glazura, aproximativ 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru macaroane. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.