Mac cu ceapă dulce și brânză de la The Coterie Room
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac-ul cu ceapă dulce și brânza din camera Coterie. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 801 calorii, 22g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. 309 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, șalotă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Mac cu cartofi dulci și brânză cu spanac, Coaste scurte, ceapă caramelizată și sandviș cu Cheddar Vermont din meniul Tap Room 'Street Food' de la Hotelul Omni, și Mac Vegan și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere la foc mare. Gatiti pastele pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți pastele, treceți-le sub apă rece și readuceți-le în oală. Aruncați pastele cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Încălziți 1 lingură de ulei de canola și 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa și aruncați pentru a acoperi cu grăsimea. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și gătiți ceapa timp de 5 minute. Ridicați focul la mediu-înalt, presărați ceapa cu sare și piper și gătiți, neacoperit, timp de 7 până la 10 minute, sau până când ceapa este Sprânceană aurie. Pureați ceapa într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel sau într-un blender și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Încălziți untul rămas într-o cratiță la foc mic. Se amestecă făina și se gătește, amestecând continuu, timp de 2 minute, sau până când amestecul devine ușor bej, este Bulbuc și pare să fi crescut în volum. Creșteți căldura la mediu și bateți încet laptele cald. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți focul la minim și fierbeți sosul, amestecând ocazional, timp de 10 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați brânza în sos cu măsuri de 1/2 cană, amestecând până când brânza se topește înainte de a face o altă adăugare. Se amestecă piureul de ceapă și se condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
În timp ce sosul fierbe, încălziți uleiul de canola rămas într-o cratiță mică la o temperatură de 350 de grade. Înveliți feliile de șalotă cu făina de orez, scuturând orice exces. Prăjiți feliile de șalotă timp de 1 până la 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Făină De Orez
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Scoateți șalotele din ulei cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Pentru a servi, amestecați sosul, arpagicul și pătrunjelul în paste. Gatiti la foc mic pana cand pastele sunt fierbinti si acoperite cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Serviți imediat, garnisind fiecare porție cu o parte din șalota prăjită.