Mămăligă la grătar și Radicchio cu burniță balsamică

Mămăligă la grătar și Radicchio cu burniță balsamică
Polentan la grătar și Radicchio cu burniță Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână lapte de soia, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Polentan la grătar și Radicchio cu burniță balsamică, Radicchio La Grătar Cu Oțet Balsamic, și Piersici la grătar cu Burrata, mentă și burniță balsamică.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un vas de copt din sticlă pătrată sau ceramică de 9 inci. Într-o cratiță medie, combinați apa, laptele de soia, usturoiul, rozmarinul și cimbru și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Lapte De SoiaLapte De Soia
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 10 minute.
3
Aruncați usturoiul, rozmarinul și cimbru și readuceți amestecul la fierbere. Bateți treptat mămăliga și fierbeți la foc mic, amestecând des, până când este foarte gros și nu mai este nisipos, 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
MamaligaMamaliga
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă polenta în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore.
6
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți oțetul balsamic la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
8
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Stropiți panele radicchio cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat până când este ușor carbonizat și doar fraged, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Curățați grătarul cu o perie de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Desfaceți cu grijă mămăliga și tăiați-o în 8 pene sau pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
11
Periați peste tot cu ulei de măsline. Grătiți mămăliga până când este ușor carbonizată pe fund și se eliberează ușor, 4 minute pe fiecare parte. Aranjați polenta la grătar și radicchio pe farfurii, stropiți cu reducerea balsamică și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
ReducereReducere
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista