Mămăligă la grătar și Radicchio cu burniță balsamică

Polentan la grătar și Radicchio cu burniță Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână lapte de soia, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Polentan la grătar și Radicchio cu burniță balsamică, Radicchio La Grătar Cu Oțet Balsamic, și Piersici la grătar cu Burrata, mentă și burniță balsamică.
Instrucțiuni
Ungeți ușor un vas de copt din sticlă pătrată sau ceramică de 9 inci. Într-o cratiță medie, combinați apa, laptele de soia, usturoiul, rozmarinul și cimbru și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 10 minute.
Aruncați usturoiul, rozmarinul și cimbru și readuceți amestecul la fierbere. Bateți treptat mămăliga și fierbeți la foc mic, amestecând des, până când este foarte gros și nu mai este nisipos, 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă polenta în vasul de copt.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore.
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți oțetul balsamic la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Stropiți panele radicchio cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat până când este ușor carbonizat și doar fraged, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Curățați grătarul cu o perie de sârmă.
Desfaceți cu grijă mămăliga și tăiați-o în 8 pene sau pătrate.
Periați peste tot cu ulei de măsline. Grătiți mămăliga până când este ușor carbonizată pe fund și se eliberează ușor, 4 minute pe fiecare parte. Aranjați polenta la grătar și radicchio pe farfurii, stropiți cu reducerea balsamică și serviți.