Mămăligă cremoasă cu ragu de roșii-porumb

Mămăligă cremoasă cu ragu de roșii-porumb
Mămăligă cremoasă cu ragu de roșii-porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 616 calorii, 18g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă grosieră, jalapeincroximalo, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Mămăligă cremoasă și ragut de ciuperci, Rago de ciuperci cu mămăligă cremoasă, și Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați un vârf de sare, apoi adăugați încet mămăliga într-un flux constant, subțire, amestecând constant, pentru a evita cocoloașele. Gatiti la foc moderat, amestecand des, pana se inmoaie si foarte gros, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați 1/2 cană de mascarpone, parmezanul și 1 lingură de unt. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
MascarponeMascarpone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, topiți restul de 1 lingură de unt în ulei într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați porumbul și jalapeo și gătiți până când porumbul este fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, se condimentează cu sare și piper și se gătește până se încălzește și unele dintre sucurile de roșii au fost eliberate, aproximativ 5 minute. Se amestecă busuiocul și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Se amestecă mămăliga; adăugați puțină apă fierbinte dacă este prea groasă și lingurați în boluri. Se acoperă cu ragoul de roșii-porumb, se ornează cu crenguțe de cimbru și se servește fierbinte. Treceți mai multă brânză mascarpone la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Recomandare de vin: un Merlot rotund și bogat ar completa perfect mămăliga și ar avea suficientă margine pentru a echilibra sosul. Luați în considerare Meerlust din 1995 din Africa de Sud sau Silverado din 1996 din California.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista