Mămăligă și cârnați

Mămăligă și cârnați
Polentan și cârnați este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1120 calorii. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, frunze de rozmarin, gătiți mămăligă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Roșii Cârnați Polenta, Mămăligă Cu Cârnați, și Mămăligă cu cârnați italieni.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fierbere într-o cratiță de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Turnați polenta într-un flux subțire în apa clocotită și, amestecând constant, gătiți până când este la fel de groasă ca terciul. Continuați să gătiți, amestecând cu o lingură de lemn până când este prea groasă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Turnați polenta pe o tăietură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până fumează și adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie, sau 2-3 minute, si adaugati bucatile de mezeluri. Gatiti pana se rumeneste pe toate partile si scurgeti grasimea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați portobellos, rozmarin și vin roșu și dați la fiert. Fierbeti la foc mic 10 minute acoperite, sau până când cârnați este gătit. Feliați bucăți de mămăligă de pe tablă cu un cuțit și așezați-le în fiecare din cele patru boluri de paste încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Scoateți amestecul de cârnați de pe foc, condimentați, după gust și turnați peste mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista