Linzer Inima Sandwich Cookie-Uri 2
Linzer Heart Sandwich Cookies 2 este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. Această rețetă servește 24 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 192 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, migdale tăiate, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Linzer Heart Cookies, Rețetă De Prăjituri Cu Inimă Linzer, și Fursecuri Cu Inimă Linzer Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 2 tăietori de prăjituri în formă de inimă( sau rotunde), unul de aproximativ 1 1/2 inci și unul de aproximativ 3/4 inci
Pentru aluatul de prăjituri: în vasul unui mixer electric, bateți untul până se omogenizează.
Adăugați zahărul și continuați să amestecați până când amestecul devine ușor și pufos, 5 până la 8 minute.
Într-un alt bol, combinați și amestecați făina, migdalele, scorțișoara și nucșoara.
Amestecați și rulați fursecurile: deoarece acest aluat are o cantitate bună de unt, are nevoie de timp de odihnă și trebuie rulat destul de repede.
Așezați 3 bucăți mari de hârtie de ceară într-un singur strat pe o suprafață plană.
Presărați fiecare cu un strat ușor de făină.
Scoateți vasul din mixer și, folosind o spatulă de cauciuc, amestecați amestecul de făină cu untul. Când ingredientele sunt complet integrate, așezați o treime din aluat pe fiecare dintre bucățile de hârtie de ceară. Se acoperă cu un alt strat ușor de făină și se acoperă cu o altă bucată de hârtie de ceară de aceeași lungime pentru a face 3 "sandvișuri de aluat."Apăsați aceste hârtie de ceară și sandvișuri de aluat cu mâinile până când aluatul este destul de subțire. Acest lucru va economisi mult timp la rulare mai târziu.
Puneți 2 dintre ele la frigider și lucrați cu ele pe rând.
Rulați primul lot într-o formă cât mai îngrijită posibil. Ceea ce contează cel mai mult este evitarea cutelor sau fisurilor și obținerea acestuia la aproximativ 1/8 inch în grosime. Când primul este rulat, puneți-l la frigider și repetați același proces pentru celălalt
Lăsați-i să se răcească cel puțin 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți prima foaie laminată din frigider și tăiați cât mai multe inimi (sau runde) de 1 1/2 inch. Rezervați resturile la frigider. Aranjați inimile îngrijit într-un singur strat pe o foaie de copt unsă. Repetați cu celelalte 2 foi, rezervând orice resturi.
Tăiați o inimă, cu tăietorul mai mic, din Centrul a jumătate din toate fursecurile.
Rulați resturile între 2 bucăți de hârtie de ceară și tăiați inimi suplimentare, dacă doriți.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Scoateți tăvile din cuptor și lăsați-le să se răcească ușor pe tavă timp de câteva minute înainte de a le transfera ușor pe o suprafață plană.
Așezați dulceața de zmeură într-o oală mică și aduceți-o la foc mic.
Se ia de pe foc pentru a se răci ușor. Lingurați 1/4 până la 1/2 o linguriță de gem de zmeură pe fiecare fund și așezați o inimă de sus pe fiecare. Praf cu zahăr pudră, dacă doriți.