Linte Verde În Stil Francez
Lintea verde în stil francez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 360 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, piper, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Collards, Morcovi Și Linte Verde Franceză, Linte Verde Franceză Prăjită Cu Morcovi Și Sfeclă, și Linte Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți buchetul garni așezând pătrunjelul, cimbrul, frunzele de dafin și boabele de piper într-un pătrat de pânză de brânză de 6 inci (va trebui să sortați ramurile de pătrunjel). Trageți capetele în sus pentru a face o pungă mică și legați-o închisă cu sfoară de bucătărie.
Înjumătățiți ceapa pe lungime și împăturiți fiecare jumătate cu 2 cuișoare.
Așezați lintea într-o oală medie de gătit cu suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci.
Adăugați buchetul garni și jumătățile de ceapă cu cuișoare.
Se pune la foc mare și se fierbe. Coborâți focul la foc mic și fierbeți, neacoperit, până când lintea este aproape fragedă, aproximativ 20 de minute.
Pe măsură ce lintea se gătește, încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu. Când uleiul este bun și fierbinte, adăugați fâșiile de tempeh și căutați, rotind o dată, până când tempehul se rumeneste, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți tempehul din tigaie și lăsați să se răcească ușor. Când se răcește, feliați în bucăți de 1 inch. Pune deoparte. Nu aruncați uleiul.
Puneți tigaia și uleiul la foc mediu.
Adăugați prazul și sotatul până se înmoaie, dar nu se colorează, aproximativ 4 minute.
Adăugați morcovii și țelina și sotati până când legumele s-au înmuiat, 3 până la 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Înapoi la oala de linte. Folosind o pereche de clești, pescuiți și aruncați bucățile de ceapă cu cuișoare și buchetul garni. Amestecați legumele sotate și orice ulei care se agață de ele în linte. Continuați să gătiți lintea până se înmoaie, încă 10 până la 15 minute. Se amestecă tempehul rezervat.
Se adaugă sare și piper după gust și se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;