Linguri de găluște aburite cu sos Special
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da linguri găluște aburit cu sos Special un try. Această rețetă servește 21 și costă 20 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 61 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, ambalaje pentru autocolante, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pui aburit cu sos special Xiao Fan, Sos Special, și Sos Special pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: vapor de bambus
Într-un castron mare, combinați carnea de porc măcinată, ciupercile tocate, scallions, ghimbirul, sosul de soia, uleiul de semințe de susan și amestecul de condimente. Se amestecă bine.
Așezați 1 lingură de umplutură pe fiecare înveliș și adunați părțile până la mijloc. Lăsați Centrul de găluște deschis. Atingeți partea de jos pe tejghea, astfel încât găluștele să stea în poziție verticală. Pentru a împiedica găluștele să se usuce, acoperiți cu un prosop de hârtie umed până când este gata de abur.
Tăiați o bucată de hârtie pergament pentru a se potrivi vaporului de bambus. Pulverizați ușor cu spray de gătit și montați-l în abur.
Așezați găluștele în abur și așezați deasupra unui wok sau oală medie cu apă clocotită. Aburiți timp de 6 până la 8 minute sau până când umplutura este gătită.
Într-un castron mediu, amestecați împreună toate ingredientele speciale de sos.
Serviți găluște pe o lingură de supă chineză cu o cantitate mică de sos.