Linguine cu lămâie

Linguine cu lămâie
Lemon Linguine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 89 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 23 g de grăsimi și un total de 772 de calorii. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, linguine, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lemon Linguine, Lemon Linguine și Dovlecei și linguine cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Umpleți aproape cea mai mare oală pe care o aveți cu apă și aduceți la fierbere. Când prietenii vin la prânz, încălziți apa până la punctul de fierbere înainte de a sosi, altfel veți ajunge nervos să aștepți să fiarbă o oală urmărită, în timp ce prânzul presupus rapid devine din ce în ce mai târziu. Aduceți apa la fiert, acoperiți și opriți arzătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tind să las adăugarea de sare până când apa ajunge să fiarbă a doua oară. Dar oricum ai proceda, adaugă destulă sare. Când barbotatul este încurajator de puternic, puneți pastele. Adesea pun capacul pentru o clipa sau cam asa ceva doar ca sa las pastele sa fiarba din nou, dar nu le intoarceti spatele si amestecati bine cu o furculita pentru paste sau orice altceva pentru a evita nici macar suspiciunea ca lipiciitate, odată ce ați îndepărtat capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Apoi continuați cu sosul, asigurându-vă că ați setat cronometrul pentru aproximativ un minut mai puțin decât timpul specificat pe pachetul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
4
Intr-un castron adaugam galbenusurile, smantana, parmezanul, coaja de lamaie intreaga si zeama a jumatate din ea, sarea si piperul macinat bine si batem cu o furculita. Nu-l vrei pufos, doar combinat. Gust. Dacă vrei mai mult lamaie, atunci, bineînțeles, adaugă mai mult suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Când cronometrul se stinge, gustați pentru a aprecia cât de aproape sunt pastele de a fi gata. Îți recomand să stai lângă aragaz ca să nu ratezi acel punct. Nu te grăbi, totuși. Toată lumea este atât de dornică să-și gătească pastele corect al dente, încât uneori pastele nu sunt de fapt gătite suficient. Nu vrei absolut nicio cretă aici. Iar linguine (sau cel puțin așa găsesc eu) tind să nu treacă în stare de copt prea umed la fel de repede ca alte paste lungi. Acest lucru are sens, desigur, deoarece firele de „limbi mici” sunt dense decât formele de panglică plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
6
Oricum, de îndată ce pastele par gata, scoateți o cană din lichidul de gătit, scurgeți pastele și apoi, de pe foc, aruncați-le înapoi în oală sau puneți-le într-un castron preîncălzit eficient, aruncați untul și se amestecă și se învârte pentru a vă asigura că untul s-a topit și că pastele sunt acoperite de el peste tot. Fiecare șuviță va străluci pe mut, deoarece nu există mult unt și destul de puține paste. Dacă doriți să adăugați mai multe, atunci faceți; untul bun este cel mai bun aromat, cea mai bună textură, cel mai bun ameliorator al stării de spirit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Când sunteți mulțumit, pastele sunt acoperite cu untul moale de unt, apoi amestecați amestecul de ouă și întoarceți bine pastele în el, adăugând puțin lichid de gătit dacă arată puțin uscat (doar 2 linguri sau cam așa ceva - nu nu vrei o mizerie umedă - și numai după ce crezi că sosul este încorporat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Se presara peste patrunjel si se serveste acum, acum, acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista