Lichior De Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați lichiorul de rubarbă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 122 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați grand marnier, rubarbă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, Lichior De Lapte, și Lichior Orangecello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță mică, amestecând doar până se dizolvă zahărul; scoateți de pe foc. Mișto.
Așezați rubarba tocată grosier într-un borcan cu gură largă.
Adăugați vodcă, Grand Marnier și sirop de zahăr răcit; se amestecă. Înșurubați bine capacul; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 până la 3 săptămâni sau până când toată culoarea se scurge din rubarbă. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol; aruncați solidele.