Lemon Jellyroll cu panseluțe
Lemon Jellyroll cu panseluțe este un lactate gratuit garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 202 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de lămâie cu panseluțe, Fursecuri cu zahăr glazurat cu zmeură-vanilie cu panseluțe cu zahăr, și Charlottes de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fundul unei tigaie jellyroll de 15" x 10" x 1"; tapetați cu hârtie de ceară. Ungeți și făină hârtie de ceară și laturile tigaiei. Aranjați panseluțe, tulpini în sus, în tigaie.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mare de amestecare la viteza mare a unui mixer electric 5 minute sau până când sunt groase și palide. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, bătând bine. Se amestecă uleiul și extractul de lămâie.
Bateți albușurile într-un castron mare la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 2/3 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute). Îndoiți ușor albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri de ou.
Combinați făina, praful de copt și sarea; pliați treptat în amestecul de gălbenuș de ou. Puneți cu grijă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 14 minute sau până când partea superioară revine la atingere.
Cernem zahărul pudră într-un dreptunghi de 15" x 10 " pe un prosop de pânză. Când tortul este gata, slăbiți imediat din părțile laterale ale tigaiei. Întoarceți-vă pe prosopul cu zahăr. Îndepărtați hârtia de ceară. Întoarceți tortul, cu panseluța în jos. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună; lăsați să se răcească pe un suport de sârmă, cu cusătura în jos. Desfaceți tort și scoateți prosop.
Întindeți tortul cu umplutură de brânză cu cremă de lămâie; reroll cu atenție tortul.