Legume thailandeze
Legumele thailandeze ar putea fi doar rețeta asiatică pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 70 de calorii . Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 67 de cenți per porție . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei gras, ciuperci, căței de usturoi și fasole verde. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 81% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Legume curry thailandez vegan , legume la grătar în stil thailandez și curry roșu thailandez cu legume .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 5 căni de apă la fiert.
Adăugați fasolea și sparanghelul; acoperiți și gătiți timp de 2 minute.
Scurgeți și puneți imediat legumele în apă cu gheață.
Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți ciupercile, ardeiul și morcovul în ulei timp de 4 minute.
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și fulgii de piper; gătiți până când legumele sunt fragede și crocante.
Adăugați fasolea și sparanghelul; căldură prin.