Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele de primăvară prăjite pentru Bebeluși. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare, pătrunjel cu frunze plate, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Scoici de mare arse în Beurre Blanc cu legume de primăvară pentru bebeluși în foietaj, Anghinare prăjită cu Salsa de primăvară, și Legume De Primăvară Prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați oțetul și șalotele într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați blaturile verzi din morcovi; aruncați blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
4
Combinați morcovii și următoarele 5 ingrediente (prin ridichi) în fundul unei tigaie, aruncând ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Coaceți la 500 timp de 20 de minute sau până când legumele încep să se rumenească, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți tigaia din cuptor; adăugați amestecul de șalotă și sparanghelul, aruncând pentru a combina. Întoarceți tigaia la cuptor; coaceți 5 minute. Se amestecă pătrunjelul și arpagicul.