Legume Italiene Prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați legumele italiene prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, piper portocaliu, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 29%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Legume Prăjite Italiene, Legume Prăjite Italiene, și Legume Prăjite Italiene.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați dovleceii, ciupercile și ardeiul portocaliu.
Adăugați ingredientele rămase și aruncați pentru a acoperi.
Aranjați legumele într-un singur strat într-un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 450 de euro timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Italianul lucrează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( Magnum). Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.