Legumele de primăvară la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 8. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, unt, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, Legume De Primăvară Sotate, și Legume De Primăvară Sotate.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele cu unt de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția nucilor; aruncați pentru a acoperi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Unt
4
Așezați legumele în coșul de grătar. Acoperiți și grătați legumele la 5 inci de la foc mediu 6 până la 8 minute, întorcând legumele o dată sau de două ori, până se înmoaie.