Legume Balsamice La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele balsamice la grătar. Această rețetă fără gluten servește 7 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, frunze de busuioc, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume Balsamice La Grătar, Legume Balsamice La Grătar, și Legume Balsamice La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare din metal sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați legumele și pansamentul; întoarceți-vă la strat.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți legumele din marinată.
Așezați legumele în coșul de grătar (grătar "wok").
Se pune pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când este crocant.
Se presară cu brânză și busuioc.