Legume albe de iarnă coapte în smântână

Legume albe de iarnă coapte în smântână
Legumele albe de iarnă coapte în smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 141 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praz, cimbru de lămâie, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Legume Coapte Cu Fasole Albă, Pește și legume albe la cuptor, și Legume De Iarnă.

Instrucțiuni

1
Feliați prazul în runde sau benzi de aproximativ 2 inci lungime și spălați-le bine. Împărțiți bulbul de fenicul, tăiați cea mai mare parte a miezului și tăiați-l pe lungime în bucăți de aproximativ un centimetru grosime. Curățați cartofii sau napii și feliați-i în rondele de 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
CartofiCartofi
NapNap
PrazPraz
2
Tăiați suprafața noduroasă a rădăcinii de țelină, tăiați-o în sferturi și tăiați-o subțire. Dacă nu trebuie folosit imediat, acoperiți-l cu apă care a fost acidulată cu câteva linguri de suc de lămâie sau oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
ApăApă
3
Preîncălziți cuptorul la 191°.ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt și frecați cu cățelul de usturoi zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Puneți jumătate din legume în vas și condimentați-le cu sare, piper alb proaspăt măcinat și cimbru de lămâie sau frunze de cimbru. Faceți un al doilea strat cu restul de legume și condimentați-le și ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Cimbru De LămâieCimbru De Lămâie
LegumeLegume
SareSare
5
Adăugați smântâna sau laptele și smântâna și punctați suprafața cu bucăți mici de unt, folosind aproximativ 2 linguri în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
LapteLapte
6
Așezați o bucată de folie lejer deasupra și coaceți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Topiți restul de unt și aruncați-l cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
8
Scoateți gratinul din cuptor după oră, scoateți folia și acoperiți suprafața cu firimiturile de pâine. Întoarceți gratinul la cuptor și continuați să coaceți până când legumele sunt fragede, aproximativ încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
9
Scoateți gratinul din cuptor și lăsați-l să se odihnească cu 5 până la 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista