Lebkuchen al IV-lea

Lebkuchen al IV-lea
Lebkuchen IV ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 62 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 72. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr de cofetari, zahăr brun, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Lebkuchen, Lebkuchen, și Lebkuchen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați împreună mierea și melasa. Se aduce la fierbere și se îndepărtează de la căldură. Se amestecă zahărul brun, oul, sucul de lămâie și coaja de lămâie până se amestecă bine. Pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara și ienibaharul. Se amestecă ingredientele din tigaie în castron și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
2
Se amestecă nucile și citronul confiat. Acoperiți aluatul și răciți câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Citron ConfiatCitron Confiat
NuciNuci
AluatAluat
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Folosind o cantitate mică de aluat la un moment dat, rulați până la 1/4 inch grosime pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați în dreptunghiuri mici.
6
Așezați dreptunghiurile la 1 inch distanță pe foile de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit, până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați 1 cană de zahăr cu apă într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește între 234 și 240 de grade F (112 până la 116 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și așezată pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
ApăApă
3
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
4
Periați prăjiturile fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții72
Scor De Sănătate1
Revista