Latkes cu boabe de piper Sichuan
Latkes cu boabe de piper Sichuan este un fără lactate garnitură. O porție conține 128 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ouă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Se amestecă puiul cu boabe de piper Sichuan, Friptură de flanc la grătar cu boabe de piper Sichuan, și Pește Kung Pao cu ardei iute uscat și boabe de piper Sichuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii cu atașamentul de grătar al unui robot de bucătărie sau pe găurile mai fine ale unei răzătoare de cutie. Ridicați cartoful ras câte o mână și stoarceți apa într-un castron mediu.
Transferați bucățile de cartofi stoarse într-un castron mare.
Lăsați apa cartofului să se odihnească până când amidonul s-a scufundat până la fund, aproximativ 5 minute. Turnați cu grijă excesul de apă în chiuvetă, având grijă să nu aruncați amidonul.
Adăugați amidonul scurs, ceapa tăiată cubulețe, ouăle și făina matzo la cartofi. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă un strat de ulei de 1/4 inch în tigaie și se pune la foc mediu. O bucată de cartof ar trebui să înceapă imediat să clocotească. Puneți movile de amestec de cartofi în ulei, formând runde dantelate. (Alternativ, formați chiftele de 3 până la 4 inci în diametru și 1/2 până la 1 grosime în centru.) Se prăjesc la foc mediu mic pe o parte până se rumenesc complet, aproximativ 2 până la 5 minute, în funcție de grosimea latkes. Întoarceți cu grijă chiftelele și gătiți până când a doua parte este crocantă.
Transferați latkes fierte pe o farfurie mare căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați până când toți cartofii sunt fierți. Praf latkes cu boabe de piper Sichuan și serviți imediat cu sos de mere și smântână.