Lasagna mexicană
Lasagna mexicană ar putea fi exact rețeta mediteraneană pe care o căutați. O porție conține 1179 de calorii , 73 g de proteine și 63 g de grăsimi . Această rețetă are 4 porții. Pentru 4,0 USD per porție , această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Foodnetwork. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se gătește în aproximativ 30 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați piept de pui tocat, chimen măcinat, sare și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. 8460 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor excepțional de 98% , ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lasagna mexicană cu pui și fasole neagră , Lasagna mexicană fără roșii și Lasagna cu dovleac plăcintar și dovlecei - fără gluten, vegană .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade Fahrenheit.
Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin - de două ori în jurul tigaiei.
Adăugați puiul și condimentați cu pudră de chili, chimen și ceapă roșie. Rumeniți carnea timp de 5 minute.
Adăugați sos de taco sau roșii fierte sau coapte la foc.
Adăugați fasole neagră și porumb.
Încălziți amestecul timp de 2-3 minute, apoi potriviți de sare după gust.
Ungeți o tavă de copt puțin adâncă cu uleiul de măsline extravirgin rămas, aproximativ 1 lingură de ulei.
Tăiați tortilla în jumătate sau în sferturi pentru a fi ușor de așezat în straturi. Construiți lasagna în straturi de carne și fasole, apoi tortilla, apoi brânză. Repetați: carne, tortilla, din nou brânză.
Coaceți lasagna timp de 12-15 minute, până când brânza se rumenește și face bule. Adăugați ceapa verde deasupra și serviți.