Lasagna De Vită
Rețeta lasagna de vită ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 296 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, căței de usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Lasagna cu cinci legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Scurgere. Se amestecă apa, sosul de roșii și pasta, amestecul de supă, oregano, zahăr și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Lingurați 1/2 cană de sos de carne într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Strat cu trei tăiței și o treime din brânză de vaci, mozzarella, sos de carne și parmezan. Repetați straturile de două ori.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40 de minute sau până se face bule și se încălzește. Descoperi; coace 5-10 minute mai mult.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.