Lasagna De Halibut Din Alaska

Lasagna De Halibut Din Alaska
Rețeta lasagna de Halibut din Alaska ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 1 oră și 15 minute. Pentru $2.92 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 405 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, cimbru, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tacos De Halibut Din Alaska, Halibut De Citrice Din Alaska, și Creveți Înnegriți sau Halibut Regal din Alaska.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați halibut și cimbru. Gatiti pana cand fulgii de peste se usuca usor cu o furculita, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Scoateți și puneți deoparte.
5
Adăugați untul rămas în tigaie. Se amestecă făina și sarea până se omogenizează; gatiti si amestecati pana se rumenesc. Adăugați treptat bulion și smântână. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt, strat jumătate din tăiței, halibut, sos alb și brânză. Repetați straturile. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperi; coaceți cu 20 de minute mai mult sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
8
Presărați pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista