Lady and Sons cotlet de porc prăjit

Lady and Sons cotlet de porc prăjit
Lady and Sons prajit cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 496 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, zară, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salata Lady and Sons, Lasagna Lady And Sons, și Biscuiții cu brânză Lady and Sons pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare, cu fund greu, la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Presărați condimentele pe ambele părți ale cotletelor de porc, frecându-le bine în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se toarnă zară peste carne și se întoarce pentru a acoperi pe toate părțile. Condimentează făina generos cu condimente de casă, rulează fiecare cotlet în făină și scutură excesul. Așezați cu grijă cotletele, câte 2 pe rând, în uleiul încins și gătiți până când exteriorul se rumenesc. Luați 1 tăiați și faceți o tăietură mică în partea cea mai groasă pentru a verifica dacă există coacere; reglați timpul în consecință pentru restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista