Lămâie-Usturoi Rainbow Chard
Lemon-usturoi Rainbow Chard ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 236 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 187 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de chard curcubeu, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 100%. Încercați Saut biet curcubeu cu usturoi si lamaie, Chard Curcubeu Cu Lămâie, Fenicul Și Parmigiano, și Rainbow Swiss Chard N ' Lemon Stir-fry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați tulpinile de ciorbă de frunze.
Tăiați frunzele în fâșii subțiri și dați deoparte. Tăiați subțire tulpinile.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau oală la foc mediu. Amestecați usturoiul feliat, fulgii de ardei roșu și tulpinile de ciorbă și gătiți timp de 3 minute până când aroma usturoiului se înmoaie și tulpinile încep să se înmoaie. Se amestecă frunzele mărunțite, se acoperă și se fierbe 5 minute la foc mediu-mic. Amestecați, recuperați și continuați să gătiți până când ciorba este fragedă. Aruncați cu suc de lămâie pentru a servi.