Kobbari Annam (Orez Cu Nucă De Cocos)
Kobbari Annam (orez de nucă de cocos) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 484 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați linte jupuite, caju, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare sunt Ponnaganti Aaku Kobbari Vepudu ~ Amarant De Apă Frunze De Nucă De Cocos Fry, Gutti Vankaya Kobbari Karam-Andhra Stil de nucă de cocos umplute Brinjal-vinete s, și Pudina mei orez-Pudina Korran Annam - Indian Coada Vulpii mei s.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de nucă de cocos și ghee împreună într-o tigaie mare la foc mediu; prăjiți caju în amestecul fierbinte până se rumenesc.
Scoateți cajuii folosind o lingură pliată într-un castron; deoparte.
Adăugați ardeii roșii chile, urad dal, chana dal, semințe de muștar și semințe de chimen în uleiul rămas. Când semințele încep să se stropească, adăugați nuca de cocos, ardeii verzi de chile, frunzele de curry și pulberea de asafoetida; gătiți împreună timp de 1 minut înainte de a adăuga orezul. Se condimentează cu sare. Amestecați amestecul, rupând orezul în boabe individuale cu spatele lingurii; gătiți și amestecați până când orezul este reîncălzit bine, 8 până la 10 minute.
Garnisiți cu caju și semințe de susan.
Serviți cald sau la temperatura camerei.