Kobbari Annam (Orez Cu Nucă De Cocos)

Kobbari Annam (Orez Cu Nucă De Cocos)
Kobbari Annam (orez de nucă de cocos) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 484 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați linte jupuite, caju, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare sunt Ponnaganti Aaku Kobbari Vepudu ~ Amarant De Apă Frunze De Nucă De Cocos Fry, Gutti Vankaya Kobbari Karam-Andhra Stil de nucă de cocos umplute Brinjal-vinete s, și Pudina mei orez-Pudina Korran Annam - Indian Coada Vulpii mei s.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de nucă de cocos și ghee împreună într-o tigaie mare la foc mediu; prăjiți caju în amestecul fierbinte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
CajuCaju
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți cajuii folosind o lingură pliată într-un castron; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ardeii roșii chile, urad dal, chana dal, semințe de muștar și semințe de chimen în uleiul rămas. Când semințele încep să se stropească, adăugați nuca de cocos, ardeii verzi de chile, frunzele de curry și pulberea de asafoetida; gătiți împreună timp de 1 minut înainte de a adăuga orezul. Se condimentează cu sare. Amestecați amestecul, rupând orezul în boabe individuale cu spatele lingurii; gătiți și amestecați până când orezul este reîncălzit bine, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
AsafoetidaAsafoetida
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Chana DalChana Dal
Urad DalUrad Dal
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Garnisiți cu caju și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
CajuCaju
5
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista