Kibbeh Naye cu inima de miel

Kibbeh Naye cu inima de miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kibbeh Naye cu inima de miel. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $1.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 331 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de măsline, șalotă, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Kibbeh de miel la cuptor cu Topping de ceapă și nuci de pin, Inimă la inimă: Lemon Coeur a la Creme cu compot de portocale de sânge, și Kibbeh pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bulgar într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă apă clocotită peste bulgar, scufundând în întregime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Lăsați vasul de bulgar să stea acoperit timp de o oră pentru a se răci și a absorbi apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Grătar șalotă cu microplan zester. Măcinați fin inima sau pulsul Mielului în robotul de bucătărie până când aveți o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
MicroplanMicroplan
ZesterZester
5
Transferați inima Mielului în castron și bateți în ceapă, 1 linguriță de ulei de măsline, vârf de cayenne, suc de lămâie și sare. Bate în bulgară. Amestec de Chil timp de o oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Finalizați prin scurgere cu măslinul rămas. Împrăștiați pătrunjelul și vârful final de cayenne. Mănâncă cu pâine pita fierbinte și frunze de salată romaine dezbrăcate, ridichi și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista