Kebab de pui, ciuperci și bok Choy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebaburile de pui, ciuperci și Bok Choy. O porție conține 381 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,29 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, coapse de pui, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Pui Hoisin și kebaburi Bok Choy.
Instrucțiuni
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare.
Se fierbe sosul de soia, Sherry și zahărul brun într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând ocazional, până se reduce la aproximativ 2/3 cană, 5 până la 7 minute. Se amestecă pasta de usturoi, ghimbirul și uleiul de susan, apoi se răcește la temperatura camerei.
Se toarnă jumătate de marinată într-o pungă mare sigilabilă și se răcește restul pentru ungere.
Adăugați puiul în pungă și marinați, răcit, întorcând punga ocazional, cel puțin 3 ore.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz).
Între timp, înjumătățiți bok choy pe lungime și albiți într-o oală mare cu apă sărată clocotită (2 linguri de sare pentru 5 qt apă) până când este crocantă, aproximativ 2 minute. Transferați imediat cu clești într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Pat bok choy foarte uscat, apoi, îndoind frunzele, filetați 3 sau 4 jumătăți (prin bulb și frunze) pe fiecare dintre cele 3 sau 4 frigarui. Puneți o tavă.
Aruncați ciupercile cu ulei vegetal. Filetați ciupercile (prin laturi) și puiul (aruncați marinada) pe frigăruile rămase, alternându-le. Puneți o altă tavă.
Grătar cu ulei, apoi grătar frigarui de pui și ciuperci, acoperit numai dacă folosiți un grătar cu gaz, 6 minute. Întoarceți-vă și ungeți cu o parte din marinada rămasă, apoi grătiți, întoarceți și bateți ocazional (dar nu în ultimele 3 minute), până când puiul este doar gătit și ciupercile sunt fragede, cu 6 până la 8 minute mai mult.
Periați ușor bok choy cu ulei și grătar, acoperit numai dacă folosiți un grătar pe gaz, rotind o dată, până când apar semne de grătar, aproximativ 2 minute în total.