Kale Piure De Cartofi

Kale Piure De Cartofi
Kale piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți unt, ceapă verde, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Piure de cartofi cu Kale, Piure de cartofi cu brânză de capră și Kale, și Piure ușor de cartofi cu Kale și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti piureul de cartofi conform instructiunilor pachetului. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați kale și ceapă verde; sotati 1 minut. Se amestecă laptele și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
KaleKale
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
3
Adăugați kale la cartofi; se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
KaleKale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista