Kale și brânză Tamales

Kale și brânză Tamales
Kale și brânză Tamales este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 154 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză mozzarella, dovlecei, kale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, Tamales Santafere o Bogot (regiunea Santa Fe Tamales), și Tamales Tolimenses (Regiunea Tolima Tamales) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru umplutură: topiți untul într-o tigaie mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă ceapa, usturoiul și dovlecelul și se sotează până când ceapa este moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați kale și sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
5
Adăugați bulionul de legume, acoperiți și gătiți până când varza este ofilită, aproximativ 6 minute. Descoperiți și fierbeți până când aproape tot lichidul se evaporă, aproximativ 2 minute. Opriți focul și răciți ușor. Condimentează cu puțină sare și piper. Se amestecă brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
KaleKale
1
Se amestecă masa și praful de copt într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați scurtarea legumelor și amestecați folosind un mixer electric până când este consistența făinii grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Se toarnă bulionul de legume și se amestecă până când aluatul se reunește (aluatul trebuie să fie umed).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Se amestecă sarea și piperul cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1
Așezați o coajă de porumb, cu fața în jos, plată pe o suprafață de lucru și întindeți 2 până la 3 linguri de masă pe coaja de porumb. Apoi așezați o lingură de umplutură de kale deasupra masei. Îndoiți părțile mai mari și apoi vârful ascuțit peste tamale. Repetați cu cojile de porumb rămase, umplerea și masa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
KaleKale
2
Pentru abur, așezați o monedă în fundul unui vas și umpleți cu 1 până la 2 centimetri de apă. Asigurați-vă că coșul cu aburi nu este scufundat în apă. Aliniați fundul unui coș cu aburi cu câteva coji suplimentare și stivați tamalele în abur, cu capătul expus orientat în sus. Se acoperă cu mai multe coji și se acoperă cu un prosop umed. Aduceți apa la fierbere și gătiți până când masa nu se mai lipeste de coji, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Nota bucătarului: moneda va zăngăni în timpul gătitului. Dacă se oprește zgomotul, toată apa sa evaporat și trebuie să adăugați mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista