Jules ' Fiert Fasole
Fasolea fiartă a lui Jules ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 151 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de usturoi, fasole, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cartofi prăjiți pentru Jules, Jules ' Banana Bread, și Jules ' Cruste Franceză Fără Gluten Baghete.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati baconul in ulei fierbinte pana se rumeneste, 7-10 minute.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa este fragedă, 5 până la 7 minute.
Se amestecă oțetul, zahărul și usturoiul în amestecul de slănină și ceapă; condimentează cu sare și piper.
Se toarnă bulionul de pui peste amestec și se amestecă; se aduce la foc mic și se gătește până la cald, 2 până la 3 minute.
Adăugați fasolea verde și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți oala și lăsați fasolea verde să fiarbă până se înmoaie, încă aproximativ 10 minute.