JELL-O curcubeu Popcorn

JELL-O curcubeu Popcorn
JELL-O curcubeu Popcorn este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Această rețetă servește 25. Mergeți la magazin și ridicați unt, gelatină cu aromă de var, popcorn popped și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rainbow Jell-O felii de desert, Floricele Jell-O Confiate, și Bile festive de popcorn JELL-O pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Linie tigaie de 15x10x1 inci cu folie de aluminiu Reynolds Wrap. Aruncați floricele și nucile într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Gatiti untul si siropul intr-o cratita mica la foc mic pana cand untul se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați zahăr și gelatină; se amestecă până se dizolvă complet gelatina. Aduceți la fierbere pe căldură medie. Fierbeti la foc mic 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Se toarnă imediat peste amestecul de floricele; aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
6
Se întinde în tigaia pregătită, folosind 2 furculițe pentru a se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți 10 min. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din tigaie. Se rupe în bucăți mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Popcorn. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Zonin Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Luminos, blushcolor cu un perlage seducător delicat plăcut, intens și fructat pe nas; evocă amintiri de flori de wisteria și mere Renetta bine amestecate și încântător de plăcute; moale și netedă la gust, cu note florale și un indiciu de migdaleExcelent ca aperitiv și acompaniament ideal pentru aperitive, risotto, flori de dovlecei prăjiți și pește la grătar
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista