Jeleu de limonadă cu busuioc
Jeleu de limonadă cu busuioc ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 133 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, frișcă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jeleu de limonadă cu busuioc, Crunch De Unt De Arahide Și Jeleu Cu Limonadă De Afine, și Jeleu De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește sucul de lămâie, 1 1/2 cești (360 ml) apă și zahărul la fierbere. Se amestecă până când zahărul se dizolvă complet. Rupeți aproximativ frunzele de busuioc și puneți-le într-un castron mic.
Se toarnă sucul de lămâieamestecați peste frunzele de busuioc și lăsați să se absoarbă cel puțin 15 minute.
Se toarnă sucul de portocale într-o cratiță mică și se presară gelatina pe suprafața sa.
Lăsați gelatina să se înmoaie timp de 5 minute, apoi încălziți tigaia la foc mediu, amestecând frecvent, până când gelatina este complet dizolvată. Opriți căldura.
Strecurați busuiocul din sucul de lămâie și bateți sucul în amestecul de gelatină.
Se toarnă lichidul în șase căni mici sau într-un vas de 1 litru (1 L). Se dă la frigider timp de 2 ore sau până se fixează ușor.
Se ornează cu frișcă și frunze de busuioc pentru a servi.
Frigarui De Jeleu De Lamaie-Busuioc
Pentru a face mici mușcături pentru o petrecere, dublați cantitatea de gelatină din această rețetă la 6 lingurițe complete.
Se toarnă amestecul într - un vas de copt pătrat de 8 sau 9 inci (20 sau 23 cm) și se lasă să se așeze peste noapte la frigider.
Tăiați-l în pătrate de 1 inch (2,5 cm) sau folosiți un mic tăietor de prăjituri pentru a tăia cercuri de 1 inch (2,5 cm). Frigăruie una sau două bucăți pe o scobitoare sau alege petrecerea cu o frunză de busuioc proaspăt împăturită și frigăruită la un capăt. Se răcește până se servește și se trece un castron cu frișcă pentru scufundare.
Pentru jeleu de tei adevărat (cu gust de tei proaspăt și fără colorant alimentar verde urât), înlocuiți sucul de la 7 la 8 tei cu sucul de lămâie. Înlocuiți apa cu sucul de portocale.Jeleu de lămâie Meyer cu lavandă
Lămâile Meyer Extra-dulci, mai puțin acide, sunt, de asemenea, minunate în acest jeleu, mai ales cu gustul pe bază de plante-floral al lavandei. Pur și simplu înlocuiți Meyers cu lămâile obișnuite. Este posibil să aveți nevoie de una sau două lămâi suplimentare, deoarece lămâile Meyer sunt în general mai mici. În loc să înmuiați busuiocul în suc, înmuiați 1 lingură de muguri de lavandă uscați de calitate alimentară. Se strecoară după 10 minute și se procedează conform instrucțiunilor de mai sus.
Retipărit cu permisiunea de la
Dulciuri fără coacere: budincă, Panna Cotta, pufuri, prăjituri cu gheață și multe altele nu-
Coaceți Deserturi de credință Durand. Text copyright pentru 2013 Faith Durand; fotografii pentru 2013 Stacy Newgent. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS