Jeleu De Afine-Piper
Jeleul de afine-piper este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. Această rețetă servește 10. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 368 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pectină lichidă, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Jeleu De Afine-Piper (Fierbinte), Jeleu de ardei iute de afine, și Jeleu De Afine-Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ardeii, ardeii iute, zahărul, fulgii de ardei roșu și sarea într-o oală largă grea la foc mediu și aduceți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se amestecă pectina și sucul de lămâie. Reduceți căldura și fierbeți ușor timp de 10 minute.
Se amestecă afine și se fierbe ușor până se sparg și sucurile se îngroașă, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați jeleul într-un borcan, lăsați să se răcească și acoperiți. Se va păstra până la 3 săptămâni la frigider.