Jeanne ' s Chocolate Kiss Cookies
Reteta Jeanne ' s Chocolate Kiss cookie-uri pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 54 și costă 55 de cenți pe porție. Acest desert are 239 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână zahăr, zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 208 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jeanne ' s Chocolate Kiss Cookies, Ciocolata Kiss Cookie-Uri, și Ciocolata Kiss Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
În castron mare se amestecă untul și zahărul până pufos, se adaugă ouă și vanilie se amestecă bine. Cernem împreună făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea și adăugăm la amestecul de cremă.
Rulați aluatul în bile de aproximativ 1 inch în diametru, apoi rulați în zahăr alb.
Așezați bilele pe foaia de cookie-uri neîngrășată și coaceți timp de 8 până la 10 minute.
Așezați sărutul de ciocolată neambalat în centrul fiecărui fursec în timp ce este încă fierbinte.
Lăsați să se răcească și bucurați-vă!
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.