Jamon Jibarito ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 902 calorii, 26g de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, usturoi granulat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jibarito, BBQ Burgers " stil Jibarito, și Jack & Guac Jibarito.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la 375 de grade F. prăjiți 4 bucăți de plantain până când plutesc la suprafață, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scurgeți pe un prosop de hârtie și repetați cu restul de 4 bucăți. Folosind 2 plăci de tăiere din lemn sau o tigaie grea, aplatizați fiecare bucată de plantain. Refry fiecare bucată de patlagina aplatizate, în loturi, până la aur, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare și piper și puțin usturoi granulat. Puneți deoparte pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
3
Pentru construirea sandvișului: pe fundul a 4 plantane prăjite (sau tostones), așezați o felie de brânză americană, un sfert din șuncă, un sfert din roșii și 1 frunză de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Americană
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mustar Preparat, Optional
4
Răspândiți Mayo-ul de usturoi pe partea de sus până lastone și aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și Stafide
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
5
Tăiați în jumătate pe părtinire. Ridicați ușor, dar mușcați agresiv.
6
Într-un bol, amestecați maioneza, pudra de chili, chimenul, usturoiul și puțină sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată