Jambalaya de pui și șuncă a lui EULA Mae

Jambalaya de pui și șuncă a lui EULA Mae
Rețeta Jambalaya de pui și șuncă a lui EULA Mae ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 4.9 pe portie. O porție conține 757 calorii, 65g de proteine, și 32g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă verde, cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Jambalaya, Pui Jambalaya, și Pui Jambalayan II.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul cu sare, piper negru și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Pui întregPui întreg
SareSare
2
Încălziți uleiul într-o oală mare, grea sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați puiul și gătiți, amestecând, până se rumenesc pe toate părțile, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Transferați puiul într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Adăugați șunca în oală și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați șunca la puiul din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați ceapa, ardeiul gras, țelina și usturoiul în oală și gătiți, răzuind fundul oalei pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți puiul și șunca în oală, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 25 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pui întregPui întreg
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați bulionul de pui și sucul de roșii rezervat, acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De RoșiiSuc De Roșii
9
Puneți usturoiul gătit pe partea laterală a oalei și amestecați în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați roșiile, ceapa verde, pătrunjelul, creveții și Tabasco și reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CondimenteCondimente
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
11
Adăugați orezul, acoperiți oala și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și pufos și lichidul este absorbit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista