Inimi De Anghinare Marinate
Inimile anghinare marinate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 30 și costă 40 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inimi De Anghinare Marinate, Inimi Și Ciuperci De Anghinare Marinate, și Ciuperci marinate, inimi de anghinare și salată de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați oțet de cidru, sare, patru foi de dafin, 3 benzi de coajă de lămâie și 1 cană de apă. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Adăugați inimi de anghinare și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 5 minute.
Scurgeți anghinarea, aruncați frunzele de dafin și coaja de lămâie.
În timp ce anghinarea este încă caldă, împărțiți-le între 3 borcane curate și uscate de 8 uncii.
Adăugați 1 frunză de dafin, o fâșie de coajă de lămâie și 1/4 linguriță fulgi de ardei iute în fiecare borcan. Acoperiți anghinarea complet cu ulei de măsline. Puneți deoparte, neacoperite, până când anghinarea este rece. Sigilați borcanele și păstrați anghinarea la frigider până la 2 luni.