Inghetata de vanilie cu miere

Inghetata de vanilie cu miere
Înghețată de vanilie cu miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine , 143 g de grăsimi și un total de 1685 de calorii . Această rețetă servește 2. Pentru 9,17 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi si mai speciala cu aceasta reteta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, smântână groasă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46% , care este solid. Rețete similare includ nectarine la grătar cu sos de vanilie și miere și înghețată , brânză de capră, înghețată cu boabe de vanilie, miere și lavandă și înghețată de vanilie (plus un desert de cafea și înghețată de vanilie) .

Instrucțiuni

1
Se încălzește smântâna, laptele, mierea și boabele de vanilie și semințele într-o cratiță grea la foc mediu până se încinge, având grijă să nu lase amestecul să fiarbă și să se coaguleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Bateți ușor gălbenușurile într-un castron mediu rezistent la căldură, apoi turnați încet 1 cană de amestec fierbinte de smântână în gălbenușuri în timp ce amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă amestecul de gălbenușuri în cratita cu smântână; se încălzește, amestecând încontinuu, până când crema se îngroașă ușor și îmbracă dosul unei linguri de lemn, având grijă din nou să nu fiarbă și să se încheag.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Se toarnă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine pentru a îndepărta boabele de vanilie și orice bucăți de gălbenuș de ou fiert. Se amestecă extractul de vanilie. Acoperiți crema cu folie de plastic și dați-o la frigider până se răcește, aproximativ 6 ore. Puteți accelera acest proces în mod dramatic scufundând parțial vasul cu cremă într-un vas mai mare cu apă cu gheață pentru a forma o baie de gheață și amestecând ocazional crema până se răcește. Cu cât crema este mai rece, cu atât aparatul va putea să o înghețe mai repede pentru înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Urmați instrucțiunile de pe aparatul de înghețată pentru a îngheța. Odată ce amestecul este înghețat, puneți-l în recipiente și lăsați-l să se „coace” cel puțin 2 ore la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
6
Fotografie de Kat Teutsch
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista